na het weekend - Reisverslag uit Zuna, Nederland van Sandra Ligtenberg - WaarBenJij.nu na het weekend - Reisverslag uit Zuna, Nederland van Sandra Ligtenberg - WaarBenJij.nu

na het weekend

Door: Sandra

Blijf op de hoogte en volg Sandra

18 Mei 2010 | Nederland, Zuna

vrijdag werken en na de pyamadisco snel naar het station toe... treinen treinen treinen dames en heren de trein rijd niet naar den bosch ga via utrecht.. treinen treinen... eindelijk thuis haha,, nou lkkr naar me eigen bedje beter kan niet volgende dag paardrijden en daarna werd ik goed ziek hoofdpijn en flink verkouden niet egt het weekendje thuis wat ik gepland had mrgoed :) volgende keer beter.. gister weer terug naar het park gegaan om vandaag in de horeca te staan vertellen ze je dat je om 2 uur mag beginne (H) das mooi toch haha word je savonds om 11 uur nog gebeld je moet om kwart voor 10 beginne nja ook al goed :P mrja om dan vervolgens tot 20.15 uur te moeten werken met 2 pauzes van een kwartier pfoe dat vond mijn zieke koppie iets minder maarja we hebbe het overleefd . zondag gezellig met mijn tantes richting huis om papa's feest te vieren en dan ook weer met mijn tantes terug naar het park :D
ik zeg op naar morgen voor weer een gezellige dag :D

xx

• 19 Mei 2010 - 16:10

Maaike:

pyjamadisco :D hihi

Verslag uit: Nederland, Zuna

Sandra

ik ga op stage voor 20 weken bij camping Mölke in zuna ( overijssel ) ik heb er super veel zin in en houdt jullie via deze site op de hoogte :D groetjes sandra

Actief sinds 21 Feb. 2010