entertainment - Reisverslag uit Zuna, Nederland van Sandra Ligtenberg - WaarBenJij.nu entertainment - Reisverslag uit Zuna, Nederland van Sandra Ligtenberg - WaarBenJij.nu

entertainment

Door: Sandra

Blijf op de hoogte en volg Sandra

12 Mei 2010 | Nederland, Zuna

ja ja daar ben ik weer:D ik hoorde al dat jullie op me aan het wachten waren haha,, nou het is hier nog steeds errug gezellig en heb het ook goed druk zo druk dat we vanavond aan de half koude visticks , half harde aardappels en een goede andijvie hadden die wel vies was want het was andijvie uit een potje bah !!!! en het stonk al toen het potje openging:P vandaag ook in een ijsvogel pak gezeten om een kinderfeestje te vermaken achter op de tractor gezeten die ik mischien over een tijdje ook berijd (h) voor de rest knutselen elke ochtend hockey gedaan slagbal gespeelt ren je rot voorbereid wat op het moment gespeeld word binnenkort meeleeftheater we doen verhaaltje voor het slapen gaan ga mr door ga mr door :D egt zo leuk hier!!! iedereeen ook super aardig die ik tot nu toe heb leren kennen hier wel krijg ik elke x het commetaar op mijn zachte G hahaha achja brabant de gekste toch ;) helaas heb ik vandaag wel gehoort dat waarschijnlijk geen vrienden op de camping mogen komen :S best raar familie mocht wel iedergeval ouders..... nja morgen weer een volle dag :D:D dus ik ga nu mr weer aan me werkstuk verder want daar kan ik ook niet veel tijd voor vinden
xx

• 12 Mei 2010 - 20:09

Olga:

Hey Sannie!

Goed om te lezen dat het daar zo bevalt!! :) Dan willen we juist helemaal langskomen en dan mag het niet.. :( Misschien zijn ze bang dat er te veel mensen met een zachte G daar komen... ;) Nog heel veel plezier daar en ik wacht het volgende verslag weer af :)
    Olga

PS Volgende keer moet je ook juist visfiguurtjes kopen in plaats van vissticks :p ;) Is veel beter haha :)