winkel
Door: Sandra
Blijf op de hoogte en volg Sandra
15 Juni 2010 | Nederland, Zuna
daar zit ik dan mijn 2de week in de winkel weg te drome over vanalles en nog wat omdat ik voor de rest niet veel kan doen :P de winkel is helemaal opgeruimd en veel klanten zijn er nu ook nog niet.. tja waarom zit ik vanaf vorige week maandag elke dag in de winkel?? vorige week is er een stagiaire ontslagen en omdat mijn huismaatje een maand thuis zit ben ik de eenigste op het park die beschikbaar is :P achja het is wel te overleven alleen de donderdagen duren zolang dan denk ik mr aan het rijden wat ik die avond weer kan gaan doen :) nu zit ik met kippevel op me armpjes omdat het toch wel koud is bij die vriezers en koelingen haha mrja we hebbe nieuwe werkpolo's gekregen en ja die moeten natuurlijk wel gedragen worden ;) voor de rest heb ik nu 3 x op manege achter 'n bos gereden 2x op lion en 1x op bonny het is er erg gezellig en je leert er veel.. ook spring je er lekker veel haha 8-) 2 juli begint het hoogseizoen dus dan is het hop de entertainment weer in :D:D:D kijk er nu al naar uit ,, dit weekend lekker naar huis om vaders zijn vaderdag kado te geven :P
(K)xx